God Helg & välkomna på årsmöte!

Jul & Nyårshelger stundar och vi vill passa på att tacka alla medlemmar för det år som gått och samtidigt passa på att tillönska er alla ett riktigt gott nytt 2018!

Vi planerar årets aktiviteter för fullt och eftersom ni så frikostigt har delat med er av vad ni önskar och förväntar er så har vi en sjö av förslag att ösa ur. Men först tar vi lite ledigt med våra jyckar och hörs på andra sidan nyår!


Ni har nu nog alla Svensk Vorsteh i er hand, med några Södrainslag. Trevlig läsning tillönskas! Ni har säkert också hunnit sakna kallelse till SVK Södras Årsmöte i tidningen, den har tyvärr inte tagits med. Men boka redan nu in den 14 mars kl 18 - då är det Sillabord. Kl 19 startar vi Årsmötet. Kallelse kommer per mail respektive post!

Och som sig bör träffas vi på klubbafton en månad innan, på vårt nya favoritställe; Gåsapågen i Veberöd.
Boka in den 7 februari kl 18, då blir det mat. Kl 19 startar vi mötet.

Härliga helger tillönskas av SVK Södra Styrelse